Informatie

Medium in Den Haag

Medium Den Haag (1)

 

Heb je ooit wel eens vragen die je graag aan een overledene dierbare zou willen stellen? Heb je altijd gedacht dat dat nooit meer mogelijk zou zijn? Als je je ervoor open stelt is er zeker een manier om nog in contact te komen met overledenen. Zoek je een medium in Den Haag? Lees hier wat een medium voor jou kan betekenen.

Contact leggen met een overleden dierbare 

Een medium is er in gespecialiseerd om contact te maken met degene die niet meer op de aarde zijn. Mediums zijn helderziend en helderwetend. Dit kan voor veel mensen de antwoorden en helderheid geven waar ze lang op hebben gewacht. Het kan ook zijn dat er nog een paar dingen zijn de je had willen zeggen, maar hier nooit de gelegenheid voor hebt kunnen krijgen. De medium gaat samen met jou contact maken en geeft je zo nog een laatste mogelijkheid om contact te maken met je dierbare. 

Onopgeloste familie problemen

Het kan voorkomen dat er in jouw jeugd problemen zijn ontstaan die je iedere dag onbewust nog steeds met je meedraagt. Als een of meerdere gezinsleden zijn overleden kan het uitdagend zijn om deze problemen op te lossen. Misschien is een laatste contact om iemand te kunnen vergeven of iemand te leren begrijpen wel essentieel voor de verdere loop van jou leven. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je vroeger altijd het gevoel hebt gehad dat je alles fout deed in je vaders ogen en je je daarom nog steeds onzeker voelt. Erachter komen waarom jou vader je dat gevoel gaf kan je verder helpen in je eigen healings proces. 

Hoe weet je of het contact daadwerkelijk met jouw dierbare is?

Om te bewijzen dat het contact daadwerkelijk wordt gemaakt met de juiste persoon, worden er vijf vragen gesteld aan deze persoon door de medium. Als de antwoorden die de medium doorgeeft de juiste zijn volgens degene die contact zoekt, vormt dit een bewijs dat er een contact is gemaakt. Het kan ook voorkomen dat het niet mogelijk is contact te maken met de dierbare. Dit kan een teken zijn dat het niet het juiste moment is om contact te leggen. Hierna kan worden gekeken naar andere oplossingen. Een medium zal er alles aan proberen te doen jou te helpen om meer rust te vinden en je verhaal met een dierbare op een juiste manier te accepteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *