Beauty

Op zoek naar een dameskapsalon in Rotterdam-Noord?

Kapsalon Simply mine

Het vinden van de juiste kapper kan voor veel vrouwen voelen als een echte uitdaging. Elk haartype is anders en moet daarom met veel aandacht worden geknipt. Een goed kapsel draagt bij aan een goed humeur en zelfverzekerdheid. Een bad hair day is al vervelend genoeg, laat staan dat je vanaf het begin van je knipbeurt al niet tevreden bent over je kapsel. Ben je op zoek naar een goede dameskapsalon in Rotterdam-Noord? Kapsalon Simply Mine biedt service op vele mogelijkheden.

Hoe weet ik welk kapsel het best bij mij past?

Een goede kapper heeft oog voor kapsels. Je kunt bij een goede kapper dus altijd terecht voor een eerlijk en goed onderbouwd advies over je huidige of toekomstige kapsel. Samen creëer je een look die heel anders kan zijn dat je huidige, maar die wel goed bij je gezicht en bij je uitstraling past.

Wat is er allemaal mogelijk bij een dameskapsalon in Rotterdam-Noord?

Een kapsalon speciaal voor dames vraagt om een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden. Zoals gezegd, ieder haartype is anders. Het ene kapsel moet optisch volume creëren terwijl het andere kapsel het tegenovergestelde moet bereiken. Daarom zijn vaak veel verschillende behandelingen mogelijk. Naast knippen en föhnen, kun je je haar ook laten verven. Dit kan een gehele nieuwe kleur zijn, maar ook alleen highlights om het haar wat op te lichten voor bijvoorbeeld de zomermaanden. Daarnaast kan je het mooi laten opsteken wanneer je een speciale gelegen te wachten staat. Watergolven kan op elk type haar worden toegepast om het gewenste volume en de gewenste golven of krullen te geven. Daarnaast kun je terecht voor een keratine- of Ola Plex behandeling.

Hoe onderhoud ik mijn haar na een bezoek aan dameskapsalon in Rotterdam-Noord?

Je haar de volgende dag in hetzelfde model brengen als direct na je bezoek aan de kapper kan een hele klus zijn, maar dat hoeft niet. wanneer je de juiste producten gebruikt heb je je haar zo weer in model en blijft het in model tot je volgende knipbeurt. Daarbij is het van belang om producten aan te schaffen die het haar niet beschadigen maar juist het haar actief herstellen en versterken. Nu kan je zelf onderzoek doen en de producten bij de drogist halen, maar het is een stuk beter en makkelijker om dit gewoon aan je kapper te vragen. Kappers weten namelijk welke producten het best werken voor jouw haar en vaak kun je de juiste shampoos, conditioners en oliën ook bij de kapper aanschaffen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *