Verzorging

Wat zijn leuke cadeaus voor Vaderdag? – 5 tips

Muziekwinkel Zaandam

Moederdag is nu achter de rug. Dat betekent dat Vaderdag volgende maand ook alweer voor de deur staat. Vaak zegt deze lieve man dat hij toch niks hoeft of niks nodig heeft, maar natuurlijk wil je hem toch een beetje verrassen. Eigenlijk is het ook wel leuk om een lach op vaders’ gezicht te zien als je hem een mooi cadeau overhandigt. Maar wat geef je nu aan de man die al alles heeft? Hieronder delen we vijf cadeautips ter inspiratie.

#1 CD’s of platen met zijn favoriete muziek

De muziek die je vader mooi vindt is waarschijnlijk van voor jouw tijd. En met een beetje pech snapt hij helemaal niks van streamingdiensten zoals Spotify. Als jouw vader nog een cd- of platenspeler in zijn kast heeft staan, dan is er gelukkig een oplossing. Bij de muziekwinkel Zaandam kun je vinyl platen en cd’s online bestellen. Daar maak je zijn muzikale hart vast blij mee.

#2 Een mooi horloge

Elke man wordt blij van een mooi horloge. Dat geldt dus vast ook voor jouw vader. Staat er een heel duur exemplaar op zijn wensenlijstje? Vraag dan aan de andere gezinsleden of zij ook wat willen bijleggen. Een gezamenlijk cadeau is ook leuk. Dan ziet hij dat jullie er als gezin echt moeite voor hebben gedaan. Dat is toch een extra kers op de taart.

#3 Kaarten voor zijn favoriete voetbalclub

Een live voetbalwedstrijd bijwonen van zijn favoriete club is ook zeker geen verkeerde zet. Doe het wel op voorwaarde dat jullie dan samen gaan. Het is dan gezellig om de trein te nemen. Onderweg kunnen jullie dan lekker een paar biertjes drinken en een zak patat eten. Helaas is het wel even wachten tot de corona crisis voorbij is. Nog even volhouden dus tot de voetbal weer begint.

#4 Ferrari of Porsche tour

Mooie auto’s spreken tot de verbeelding bij iedere man. Dat komt ook een beetje door actiehelden zoals James Bond. Die reed altijd in de mooiste Aston Martins. Bij verschillende bedrijven kun je deze mooie auto’s huren voor een middagje. Zelf rijden behoort tot de mogelijkheden, maar het is ook een optie om er een chauffeur bij te huren. Gas erop en scheuren maar!

#5 Een gezellige proeverij

Houdt je vader van bijvoorbeeld bier, whiskey of wijn? Door verschillende horecagelegenheden worden er proeverijen georganiseerd. Dit gaat samen met lekkere hapjes en een leuke gift achteraf. Regel daarna wel het vervoer voor je vader. Als hij echt van een borreltje houdt is het niet verstandig voor hem om daarna nog zelf te rijden.

Wat geef jij dit jaar voor Vaderdag? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *