Verzorging

De magie van alternatieve medicijnen: wat zijn de opties?

177

Persoonlijke ontwikkeling en inzicht in het eigen onderbewustzijn zijn in de afgelopen jaren flink in populariteit toegenomen. Dat komt waarschijnlijk omdat steeds meer mensen tegen welvaartsziektes aanlopen, zoals burn-out en depressie. Ook zoeken steeds meer mensen een andere en alternatieve manier om trauma’s vanuit het verleden te verwerken. Een andere reden is dat mensen tegen het gebruik zijn van standaard medicijnen zoals slaapmiddelen of antidepressiva.

Hoe dan ook, de laatste jaren zijn alternatieve medicijnen in populariteit gestegen. Deze staan erom bekend dat ze confronterend zijn voor de geest, maar dat je je daarna weer als herboren voelt. Hieronder staan de alternatieve medicijnen die je in Nederland ook kan verkrijgen.

#1 Magic Truffels

Als je wel eens paddo’s hebt gebruikt dan weet je wat je kan verwachten bij Magic truffel Den Haag. De trips van beide zijn te vergelijken met elkaar. Het is gelukkig ook een prettige en veilige trip. Je krijgt lachkicks en je ziet allemaal felle kleuren en gekke vormen. Het is vergelijkbaar met kijken in een kaleidoscoop. Als je eruit komt zul je merken dat je volledig nieuwe inzichten in jezelf en in je onderbewustzijn hebt gekregen. De werkzame stof in magic truffels is Psylocybine. Dit kan geneeskrachtig werken tegen depressie en clusterhoofdpijn.

#2 Ayahuasca ceremonies

Ayahuasca is een drankje dat je inneemt tijdens een ceremonie. Op het eerste gezicht is het te vergelijken met thee. Echter is het veel sterker, intenser en de smaak is heel anders dan die van jouw Pickwick thee. Het drankje wordt gebrouwen van verschillende planten uit het regenwoud van de Amazone. Tijdens deze ceremonie kom je in contact met jezelf en word je geconfronteerd met je blinde vlekken. Als je hier iets mee doet word je uiteindelijk echt een beter mens.

#3 San Pedro cactus

Dit plantmedicijn is afkomstig van een cactus. Waar ayahuasca je helpt te verbinden met het universum, zo helpt San Pedro je contact te maken met de aarde. San Pedro zorgt er ook voor dat je erachter komt waar het leven over gaat. Het helpt je ook blokkades weg te werken waar je al lang mee rondloopt. Omdat het een aardse energie is zul je ook meer rust vinden. Je gaat letterlijk meer aarden. San Pedro heeft dus duidelijk een therapeutische werking.

#4  Bufo Alvarius

Het gif van de Bufo is niet afkomstig van een plant. De Bufo is een pad. Het helpt je in contact te komen met jouw ware identiteit. Je komt erachter wie jij bent zonder je ego. De inname van het Bufo gif kan worden gezien als een wedergeboorte, omdat je in contact komt met je ziel.

Welk alternatief medicijn spreekt jou aan? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *