Uncategorized

Echte bucketlist dingen: dit wil je weer doen na de crisis

Kookworkshop Italiaans Den Haag

Ben jij al begonnen met het maken van een bucketlist? Als je straks weer alle vrijheid hebt kun je weer gaan en staan waar je wil. Dan kun je ook de dingen doen waar je al een tijdje naar uitkijkt. Heb je geen inspiratie? Kijk dan rond op internet die anderen op hun bucketlist hebben gezet. Wedden dat je heel veel leuke dingen tegenkomt? Dit blog artikel geeft je alvast een voorzetje van wat jij op je lijstje kan zetten. Veel plezier!

#1 Kookcursus

Als je heerlijke gerechten kan bereiden maak je niet alleen jezelf blij. Ook de mensen in je omgeving zullen er zeker door verrast zijn. Zit het al een tijdje in jouw hoofd om heerlijke pasta’s, pizza’s en andere Italiaanse gerechten te kunnen maken? Volg dan een kookworkshop Italiaans in Den Haag. Koken is ontspannend en gezellig tegelijk. Maak de datum voor een etentje alvast bekend bij je vrienden.

#2 Het maken van een reis

Het is heel erg bijzonder dat bijna elk land in de wereld op slot zit. Heel veel landen kun je dus niet in of uit. Bijna elk vliegtuig staat aan de grond. Kortom, reizen is nu onmogelijk. Tijdens deze periode zijn heel veel vakantieplannen al tijdelijk in het water gevallen. Zonde! Gelukkig zijn de vooruitzichten goed en worden heel veel maatregelen weer versoepeld. Nog even en dan kunnen we weer de reizen van onze dromen maken.

#3 Een groot feest organiseren

Het zou heel goed kunnen dat je al je vrienden hebt gemist tijdens de corona crisis. Geef daarom een groot feest voor iedereen. Geef er een leuke naam aan, zoals ‘Go Covid!’. Wil je het echt groots aanpakken? Huur een zaal met toffe dj’s en laat je vrienden zorgen voor een kleine bijdrage. Dat wordt echt een hele toffe avond.

#4 Voor de singles: blind daten

Ook de singles hebben het moeilijk in deze tijden. Het is nu lastig om een terrasje te pakken of samen ergens een kop koffie te drinken. Gelukkig gaan de horecazaken weer open en dan is daten ook wat makkelijker. Wist je dat er ook heel veel blind date events georganiseerd worden door speciale bureaus? Grijp je kans na de quarantaine tijd.

#5 Op een retraite gaan

Genoot je eigenlijk wel van de stilte thuis? Dan kun je natuurlijk ook een retraite volgen. Het is de uitgelezen kans om jezelf nog beter te leren kennen. Er zijn verschillende soorten retraites: stilte, yoga, lichamelijke detox en digital detox. Laatste retraite wil zeggen dat je dan zonder telefoon of andere apparatuur je tijd doorbrengt. Zo kom je echt helemaal tot jezelf.

Wat staat er op jouw bucketlist? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *