Ontspanning

Een ontspanningsmassage in Leiden kan veel losmaken

76 Ontspanningsmassage Leiden

Wist je dat je met diverse klachten die geen aanwijsbare fysieke oorzaak hebben al veel kunt bereiken door simpelweg te ontspannen? Je kunt daarbij denken aan klachten zoals een frozen shoulder, stress- of burnout klachten, chronische hoofdpijn of slapeloosheid. Bij Kroon Massage kun je terecht voor een ontspanningsmassage in Leiden. Het idee achter deze massages is dat door middel van een integrale lichaamsmassage een daadwerkelijke verandering kan worden aangebracht in de staat waarin het lichaam zich op dat moment bevindt. Een massage is zoveel meer dan een aanraking. Het bevordert namelijk de bloedsomloop waardoor afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Bovendien zorgt de ontspanningsmassage in leiden er ook voor dat de overmatige spanning op je spieren verdwijnt. Verkrampte spieren voelen weer zacht aan, en daardoor voel je je veel lekkerder, slaap je beter en ervaar je minder waas in je hoofd.

Een ontspanningsmassage in Leiden op drie manieren

Als je bij Kroon Massage aanklopt voor een ontspannende massage dan heb je de keuze uit drie verschillende uitgangspunten, namelijk:

  • Een acupressuur massage, voor het opheffen van blokkades in je energiebanen
  • Een bindweefsel massage, een vrij intensieve massage met o.a. cupping
  • Een triggerpoint massage, oftewel het wegmasseren van spierknopen

Welke ontspanningsmassage in Leiden voor jou het meest geschikt is hangt af van de klachten die je op dat moment ervaart. Neem gerust eens contact op met Marga Kroon om te overleggen wat de mogelijkheden zijn en welke kosten eraan verbonden zijn.

Wat kost een ontspannende massage?

Nu je interesse hebt in een van bovenstaande massages wil je natuurlijk weten: Wat kost een ontspannende massage? Al deze informatie kun je vinden op de website van Kroon Massage. Ze hanteert een vast tarief voor een uur, en alle massages duren precies zo lang. Wil je wat geld besparen? Kies dan voor de voordeelkaart. Je koopt dan 5 massages in één keer, waardoor ze gemiddeld gezien wat goedkoper worden. Liever eerst een keer uitproberen? Dat kan natuurlijk ook.

Zwangerschapsmassage in Leiden

Ben je op dit moment zwanger en heb je last van zwangerschapskwaaltjes zoals rug- en nekpijn of bekkeninstabiliteit? Ook dan kun je bij Marga Kroon van Kroon Massage in Leiden terecht. Voor hetzelfde tarief als alle bovenstaande massages verzorgt ze namelijk ook zwangerschapsmassages. Deze zijn weldadig voor de zwangere, omdat de spieren die zo onder druk staan door het gewicht van je buik nu eindelijk kunnen ontspannen. Door haar uitgebreide ervaring met het masseren van zwangeren weet ze precies waar de pijnlijke punten zitten en hoe ze deze met simpele grepen kan wegmasseren. Je zult merken dat je je daarna niet alleen meer ontspannen voelt, maar je ook minder last hebt van die dikke buik, simpelweg doordat je spieren niet meer zo stijf zijn en je weer kunt ontspannen. Van harte aan te raden dus, zo’n ontspannende zwangerschapsmassage door Marga Kroon in Leiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *