Gezondheid

Wist je dat je bij Be Brave yoga in Spijkenisse kunt volgen?

1021 Be Brave Yoga Spijkenisse

Be Brave is een praktijk voor coaching en het creëren van creatieve energie. je kunt er terecht voor persoonlijke coaching, waarin je stil gaat staan bij bepaalde patronen in je leven en hoe je deze op effectieve wijze kunt veranderen. Meer rust ervaren is het belangrijkste doel dat veel mensen hebben die bij Be Brave aankloppen voor hulp. Daarom bieden ze ook yoga in Spijkenisse, in hun prachtige yogaruimte bij de praktijk. Deze yogalessen zijn ietsje anders dan de standaard yogalessen in andere praktijken. De yoga in Spijkenisse van Be Brave rust namelijk op drie verschillen pijlers, namelijk:

  • Loslaten van patronen en overtuigingen die je niet langer dienen
  • Rust vinden in je hoofd
  • In je kern komen voor meer groei en zelfliefde

De combinatie van deze drie maakt de yogalessen heel bijzonder. Het wordt namelijk zoveel meer dan enkel een fysieke ervaring. je keert tijdens deze lessen echt naar binnen toe en ontdekt dingen bij jezelf. Door de prettige begeleiding kom je elke les een stukje dichter bij je kern en jouw ware zelf, en dat is een hele interessante reis.

Yoga in Spijkenisse voor ouder en kind

Je kunt zowel bij de praktijk van Be Brave terecht voor yogalessen voor enkel volwassenen als voor yoga in Spijkenisse voor ouder en kind. Deze lessen zijn speciaal ontworpen om kinderen kennis te laten maken met yoga, en ze te laten ervaren hoeveel rust het ze kan geven. Als jouw kind vaak onrustig is, slecht slaapt of veel stress ervaart dan is ouder en kind yoga zeker iets wat kan helpen. In een veilige omgeving gaan jullie diverse houdingen uitvoeren, terwijl je begeleid wordt door een professionele instructrice. Doordat ze bij Be Brave ook persoonlijke coaching aanbieden voelen de yogalessen veel completer dan wanneer je enkel zou focussen op het fysieke aspect. Dit geldt zowel voor de yoga in Spijkenisse voor volwassenen als de ouder en kind yoga in hun studio.

Individuele coaching in Spijkenisse

Vind je het niet zo prettig om yoga te doen maar wil je wel graag persoonlijke begeleiding van een ervaren coach? Dan kun je ook bij Be Brave terecht. Ze bieden diverse behandeltrajecten voor mensen die meer rust, houvast en helderheid willen ervaren in hun leven. Samen met jouw persoonlijke coach ga je aan de slag met thema’s zoals zingeving, stressvermindering en traumaverwerking (indien van toepassing) en je zult al na enkele sessies merken dat je dichter bij jezelf komt te staan. Veel mensen ervaren de coaching van Be Brave als één groot cadeau aan henzelf. Het biedt je de mogelijkheid om oude patronen te doorbreken en eindelijk te doen waar je al langer van droomde. Dus zit jij ook een beetje vast in oude patronen en weet je niet zo goed hoe je je leven richting kunt geven? Klop dan aan bij deze coachingspraktijk in Spijkenisse, want met een coach sta je sterker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *