Wonen

Interieur ontwerper in Amsterdam voor grote projecten

Interieur ontwerper Amsterdam

Stephen Versteegh van Versteegh-Design werkt al jaren in de interieurbranche en heeft inmiddels uitgebreide ervaring opgedaan met grote projecten, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Je kunt hem zowel inschakelen als interieur ontwerper in Amsterdam als voor diensten met betrekking tot tuin- of wellnessdesign. Stephen is van mening dat een goed ontwerp draait om de beleving van de ruimte. Met dat uitgangspunt in gedachte creëert hij  bijzondere interieurs voor een grote diversiteit aan klanten. Schakel hem bijvoorbeeld in voor het maken van een ontwerp voor je winkelruimte, kantoor of wellnessruimte.

Luxe villa ontwerp van deze interieur ontwerper in Amsterdam

Ben je benieuwd naar de projecten die Stephen van Versteegh-Design al allemaal heeft uitgevoerd? Kijk dan zeker even op zijn website. Daar vindt je namelijk een overzicht met interieurs van zijn hand, zoals een luxe villa interieur. Stephen heeft als interieur ontwerper in Amsterdam al meerdere van dit soort grote villa’s ingericht, en elke keer weer met een andere sfeer. Hij kijkt namelijk niet alleen naar wat de ruimte zelf nodig heeft, maar ook naar jouw eigen stijl en persoonlijke voorkeuren. Samen kom je tot een interieur dat bij je past, maar tegelijkertijd trendy is, oftewel een interieur dat zo uit een woonblad lijkt te komen. Heb jij ook een luxe villa en heb je moeite met het inrichten ervan? Kijk dan op deze pagina om te zien wat Stephen precies voor je kan betekenen op het gebied van inrichting.

Maatwerk interieurs in de omgeving Amsterdam

Versteegh-Design is onder andere gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk interieurs. Maatwerk is vooral interessant voor mensen met een huis dat geen standaard indeling heeft, of simpelweg erg groot is. Passende meubels vinden voor dit soort woningen is erg moeilijk, vandaar dat Stephen Versteegh zich daarin heeft gespecialiseerd. Uiteindelijk blijken maatwerk interieurs de oplossing, en kun je Stephen als interieur ontwerper in Amsterdam inschakelen om een dergelijke interieur voor je te ontwerpen. Hij neemt niet alleen het ontwerp voor zijn rekening, maar helpt je ook bij het realiseren van deze designs. Met zijn uitgebreide product- en materialenkennis weet hij precies op welke manier je alles uit de inrichting van je woning kunt halen. Na de uitvoering van zijn advies is je huis veel meer een thuis, en heb je een interieur dat helemaal bij jou en je familie past. Wat je wensen op interieurgebied ook zijn, Stephen Versteegh weet deze te vertalen naar een origineel ontwerp, en neemt ook de volledige uitvoering voor zijn rekening. Dus woon je in een fantastische villa maar heb je het gevoel dat je interieur niet bij je past? Of wil je simpelweg een veel unieker en uitgesproken interieur? Neem dan snel contact op met Versteegh-Design, want met Stephens hulp heb ook jij binnenkort een interieur om jaloers op te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *