Wonen

Deze interieur architect in Zwolle heeft een passie voor creëren

Interieur architect

 

Als je je huis aan het inrichten bent en je komt er niet helemaal uit, dan kun je Robert van Middendorp inschakelen. Hij is werkzaam als interieur architect in Zwolle en omgeving, maar je kunt hem ook inhuren als je wat verder weg woont. Robert heeft een Master in interieur architectuur, welke hij heeft behaald aan de ArtEZ Universiteit van de Kunsten. Hij heeft veel liefde voor het vak en geniet enorm van het proces van creatie. Zijn creatieve kijk op zowel bestaande als nieuwe interieurs verrast klanten vaak, en hij is dan ook een graag geziene interieur architect in Zwolle. Overigens werkt hij ook als product ontwerper en researcher op het gebied van design. Hij denkt namelijk graag conceptueel, en dat zie je aan de producten die hij reeds zelf ontwikkeld heeft.

Interieur architect uit Zwolle die ook producten ontwerpt

Robert van Middendorp is dan wel afgestudeerd als interieur architect in Zwolle, maar hij werkt ook als productontwerper. Zo heeft hij op dit moment al drie producten ontwikkeld, namelijk een tafel, een stoel en een set decoratieve objecten. Zijn stijl is heel erg naturel en minimalistisch, wat je ooi terugziet in de interieurs die hij ontwerpt. Hij houdt niet van veel poespas, en gelooft in het aloude statement ‘less is more’. Als deze stijl je aanspreekt ben je bij hem zeker aan het juiste adres als je een interieur architect in Zwolle zoekt. Nogmaals, hij werkt door heel het land dus laat je niet tegenhouden als je niet in de buurt van Zwolle woont.

 

Waarom zou je een interieur architect inhuren?

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met het inrichten van je huis. Zeker bij grotere huizen met een wat ingewikkeldere indeling kan dat echter best lastig zijn. Niet alleen vinden veel mensen het moeilijk om een logische indeling te bedenken, maar hun huis mist ook vaak persoonlijkheid en een rode draad. Als je een interieur architect inhuurt om je te helpen bij het inrichten van je huis dan komt daar een plan uit rollen wat van alle kanten ‘klopt’. Alle materialen en kleuren zijn op elkaar afgestemd, en dat geeft een heel gebalanceerd resultaat. Een interieur moet jaren meegaan, het is hetgeen je huis sfeer geeft en wat maakt dat het als ‘thuis’ voelt. Vind je het zelf lastig om een gezellige en tegelijkertijd samenhangende stijl neer te zetten? Neem dan eens contact op met Robert van Middendorp om de mogelijkheden voor een interieuradvies op maat door te spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *