Eten

Lekker eten in Utrecht, waar kun je terecht?

lekker eten utrecht

Wanneer je lekker wilt eten in Utrecht heb je veel keus. Utrecht telt tal van restaurants, eetcafe’s en brasseries. Kortom, keuze genoeg voor lekker eten in Utrecht. Ga je een dagje erop uit met vrienden of met collega’s. Dan zit je wat dat betreft goed als je Utrecht gaat bezoeken! Deze stad kent leuke uitgaansgelegenheden. Sowieso aan de grachten in de binnenstad vind je een reeks aan eetcafe’s en restaurantjes. je kan met slechter weer lekker warm binnen zitten. Natuurlijk is het leuker met mooi weer om echt aan de gracht te gaan zitten op het terras zelf. je kijkt lekker weg over het water. vaak zie je ook groepen kano’s of boten die langs komen varen terwijl jij met vrienden of met familie lekker zit te genieten van je lunch, dinner of dat je gewoon lekker geniet van een biertje of cocktail met snacks. Je beleeft en ziet veel als je ervoor kiest om aan de gracht te zitten.

Tips voor het vinden van een restaurant in Utrecht

Wat de meest gangbare manier is om er achter te komen waar restaurants te vinden zijn is om Google te gebruiken! Tik bijvoorbeeld in; restaurants in Utrecht of Lunchroom Utrecht en je krijgt een lijst met allerlei soorten verschillende eetgelegenheden in beeld waar je dan uit kunt kiezen.

Soms adverteren restaurants met flyers of met folders die door de brievenbus komen. Hier kun je mooie aanbiedingen in vinden. Dit zie je tegenwoordig niet zoveel meer. Het ligt een beetje aan waar een horecabedrijf bijvoorbeeld voor kiest. Er zijn ook advertenties te zien als je naar de film gaat. Voor de film gaat beginnen komen er reclame of advertenties van eetcafe’s en restaurants in beeld. Ook dit is een leuke manier om nieuwe plekken te ontdekken.

Alternatieve uitjes in Utrecht

Je kunt naast uit eten gaan ook veel andere dingen doen bij de horeca in Utrecht. Wat dacht je van een leuke high tea in Utrecht? Niet echt uitgebreid uit eten gaan maar toch wat lekkers erbij en een leuke tijdsbesteding. Hou je de tijd nemen met elkaar? Dan zou een high tea iets voor je kunnen zijn. Voor de mensen die dit nog nooit gedaan hebben; wat is dat dan een High tea? Dat is in de horeca een aangeklede theetafel en ook daar heb je verschillende varianten van.

  1. Thee met diverse verschillende theesoorten en met koude of warme hapjes. Dat kan bestaan uit cakejes of bittergarnituur
  2. High tea special waarbij je verschillende soorten thee hebt met een soepje en of belegde broodjes. Dit kan per restaurant of lunchroom verschillen die dit ook in hun assortiment aanbieden.

Bekijk en bespreek dit goed door met wat je wilt en of het mogelijk is. Kortom als het erop aankomt om een leuke dag te besteden met als afsluiter lekker dineren of anders een lunchroom pakken, is er genoeg te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *