Therapie

Energetische behandeling

Energetische behandeling

Heb je de laatste tijd vaker last van vermoeidheid, hoofdpijn, prikkelbaarheid en spierspanningen in je lichaam? Dan kan dit erop duiden dat de energiestromen in je lichaam verstoord zijn geraakt. Het lichaam bestaat namelijk uit verschillende energiestromen, die normaliter met elkaar in balans zijn. Maar raken deze stromen verstoord, kun je allerlei lichamelijke klachten ervaren. Dit kan het gevolg zijn van een heftige emotionele of fysieke gebeurtenis in je leven. Om de balans in je lichaam te herstellen kun je kiezen voor een energetische behandeling. Tijdens deze behandeling wordt er energie toegevoegd of afgevoerd op plekken waar dit nodig is. Je zult al snel verschil voelen.

Wanneer is een energetische behandeling nodig?

Merk je dat de balans in je lichaam verstoord is? Heb je bijvoorbeeld vaker last van vermoeidheid, hoofdpijn, prikkelbaarheid en spierspanningen? Heeft er onlangs een heftige emotionele of fysieke gebeurtenis in je leven plaatsgevonden? Dan kun je dit absoluut merken aan je lichaam. Iedereen ervaart stress en verdriet op andere manieren, net als de verwerking ervan. Een energetische behandeling is raadzaam wanneer je veel hinder ondervindt van je klachten in je dagelijkse leven. Belemmert het je thuissituatie of je werkprestatie? Dan kan een energetische behandeling hulp bieden.

Hoe ziet een energetische behandeling eruit?

Hoe zit een energetische behandeling nu eigenlijk in elkaar? Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig. Het is namelijk zo dat er verschillende manieren zijn om de balans in je lichaam te herstellen. Bovendien vallen energetische behandelingen onder de natuurgeneeskunde, en dus niet onder de reguliere geneeskunde. Over het algemeen wordt het zelfherstellend  vermogen gestimuleerd tijdens energetische behandelingen. Blokkades in je lichaam worden opgeruimd en energie wordt hersteld zodat deze vrij kan stromen. Op die manier komt je lichaam weer in balans en is het in staat om zichzelf te genezen, op eigen vermogen.

De voordelen van een energetische behandeling

Wanneer je veel hinder ondervindt van je klachten, is het raadzaam om een energetische behandeling te starten. Een therapeut is namelijk een specialist die kan aanvoelen wat jij nodig hebt. Hij of zij kan je ondersteunen bij het opheffen van blokkades. Zodra dit is bewerkstelligd, zul jij je al stukken beter voelen. De een heeft hierdoor slechts een of enkele behandelingen nodig, terwijl de ander meerdere behandelingen nodig zal hebben. Hoe dan ook, je zult veel profijt hebben van een energetische behandeling. Je lichaam is weer in balans, de energie kan weer vrij stromen en je zit beter in je vel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *