Fotografie

Fotobooth huren in Almere

fotobooth huren

Wanneer je een feestje geeft, bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of een bedrijfsfeest, zijn er allerlei dingen waar je druk mee bent. Het maken van foto’s op je eigen feest schiet er dan natuurlijk snel bij in. Jammer, want juist de herinneringen bij je dragen in de vorm van foto’s is erg waardevol voor later. Een fotograaf inhuren is een optie, maar zijn of haar aanwezigheid kan cameraschuwe gasten erg afschrikken. Een feest heeft als bedoeling de gasten het naar hun zin te maken en een feest waarop de gasten niet op hun gemak zijn is natuurlijk een no-go. Wil je wél de foto’s, maar niet de ongemakkelijke situaties, dan kun je een fotobooth huren in Almere. Met een fotobooth kunnen gasten zelf de controle behouden en de leukste foto’s maken.

Wat is een fotobooth?

Een fotobooth ken je van wanneer je een pasfoto moet laten maken bij verlenging van je paspoort of rijbewijs. Je neemt plaats op een krukje, positioneert je gezicht tussen de voorgeschreven lijntjes en laat met een druk op de knop de foto maken. Bij een fotobooth op een evenement is de opzet hetzelfde, maar natuurlijk een stuk minder droog. Jij kiest bij het huren van de fotobooth in Almere zelf de achtergrond en eventuele props en vervolgens wordt de booth geleverd op de locatie en gaat het verder vanzelf. Gasten worden nieuwsgierig naar deze blikvanger en worden uitgenodigd om plaats te nemen in de fotobooth. Doordat er meerdere foto’s achter elkaar gemaakt worden, zal er de grootste lol ontstaan om de gekke bekken die getrokken kunnen worden. Vervolgens komen zij grinnikend uit de fotobooth, wat weer een aanleiding voor andere gasten is om het ook te proberen. Al snel zal het feestje plaatsvinden rondom de gehuurde fotobooth!

Waarom zou je een fotobooth huren in Almere?

Je kiest ervoor om een fotobooth te huren in Almere, omdat je wat extra’s wil geven aan je evenement én fantastische blijvende herinneringen wilt creëren. Via het scherm kunnen je gasten precies zien hoe de foto eruit gaat zien. Ze kunnen zo de leukste poses aannemen al dan niet met props en accessoires. Het leuke aan een fotobooth huren in Almere is dat de foto’s ook direct uitgeprint worden. In een tijd waarin we gewend zijn al onze herinneringen op een digitaal scherm te zien, voegt het tastbare echt iets extra’s toe aan de avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *