Verzorging

Herenkapper in Vlaardingen

162 Herenkapper Vlaardingen

 

Als het weer tijd is om je haar te laten knippen kun je dit op verschillende manier laten doen afhankelijk van het kapsel dat je kiest. Het knippen van een mannenkapsel is namelijk heel verschillend in vergelijking met vrouwen kapsels. Als je op zoek bent naar een kapper in Vlaardingen dan is een herenkapper aan te raden. De herenkapper weet alles van de laatste trends. Zeker bij kort haar komt het scheren en knippen heel precies. Een herenkapper weet goed hoe jouw gezicht geaccentueerd moet worden. Als je haar in een ander model geknipt of geschoren wordt kan dit veel doen voor je gezicht. Zo kun je jouw kaaklijn accentueren. Door de zijkanten op een bepaalde manier te scheren komt de kaaklijn sterk naar voren. Je gezicht is ook voller of slanker te maken door het haar korter of langer te laten.

 

Soorten kapsels

Als je inspiratie nodig hebt, is op internet en in magazines genoeg te vinden. Je hebt veel leuke blogs over het kiezen van een nieuw kapsel. Zo kun je de meeste gevraagde kapsels bij een kapper opzoeken. Je zou ook kunnen kijken naar trends in het algemeen. Of als je al een beetje een idee hebt hoe je haar wilt hebben, dan kun je zoeken op kapsels bij die haarlengte.

 

Korte kapsels 

Korte kapsels kunnen op veel verschillende manieren. Hieronder vallen veel look die altijd in de mode blijven. Het opscheren van de zijkanten bijvoorbeeld. Dit kan op heel veel manieren. Zo kun je het kapsel net iets aanpassen zodat het bij jou past. Een opgeschoren kapsel kan zorgen voor wat meer een ruwe en stoere look maar door de scheiding op een bepaalde manier te knippen kan het ook heel netjes staan.

Het knippen in lagen kan ook op verschillende manieren. Wil je een korte en frisse look dan kun je de kapper vragen het in lagen te knippen. Voor haar in laagjes knippen zijn namelijk veel mogelijkheden.

 

Kapsels met lang haar

Lang haar is een groeiende trend. Je ziet steeds meer mannen met lang haar. Vooral een het haar in een knotje gedraaid is hip. Je kunt je haar in het geheel laten groeien. Tussendoor zit je wel even met een vervelende tussenlengte waar je even door moet. De mannenkapper heeft hiervoor wel ideeën. Je zou ook je haar lang kunnen laten groeien maar de zijkanten korter trimmen, zodat je niet met die rare tussenfase zit. Daarnaast geeft het ook een hele andere toffe look. Wat voor look je uiteindelijk ook kiest de mannenkapper heeft genoeg ideeën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *